Seriousity är en helt ny tjänst som passar dig som vill fokusera på dina talanger och låta oss hjälpa er med att ta hand om er personal och allt som rör den på enklast möjliga sätt. Du signar helt enkelt upp dig på en abonnemangstjänst, där du betalar en fast summa varje månad utbyte mot ett eget team av experter.

 

Hur mycket är det värt för dig att ha nöjd och högpresterande personal?  Vi låter dig fokusera på det du är bra på medan vi hjälper dig med det som vi är bra på, dvs allt som rör din personal, till en fast månadskostnad.

Medan vi tar hand om att:

  • Upprättande av anställningsavtal med tydliga arbetsbeskrivningar
  • Uppföljningssamtal med chef hur den anställde presterar
  • Uppföljningssamtal med anställd om hur den presterar
  • Medarbetarundersökningar som får medarbetarna att känna sig delaktiga
  • Avsluta anställda som inte presterar
  • Avslutningssamtal med de som ska sluta för att dra lärdomar och minska risken för att de talar illa om företaget i framtiden.

 

Vi ser helt enkelt till att inget missas och att de anställda känner sig delaktiga och är högpresterande.

Du får tillgång till följande kompetenser:

Klarspråk är en juristbyrå som är experter på arbetsrätt. Genom att skapa anställningsavtal med tydliga arbetsbeskrivningar kopplat till uppföljningssystem hjälper vi företagare att få högpresterande anställda. Vi hjälper även till att avsluta anställningar som inte fungerar på ett snyggt och kostnadseffektivt sätt.

Curiosity  drivs av Susanne Adawi. Hon har jobbat med rekrytering och Employer Branding i flera år. Att matcha ihop arbetsgivare med rätt talang, och att sedan få den talangen att blomstra ut i sin fulla potential är något hon brinner för. Kommunikation är ledordet men ibland kan man behöva hjälp och då finns Susanne och Curiosity där.

Columbi är en ny generation medarbetarundersökning. Det unika med Columbi är att deltagarna själva får sätta ord på sina tankar och åsikter. Resultatet ger därför en bra bild av verkligheten då varje individ får komma till tals. Sanningen sitter i betraktarens ögon.