Hur jobbar ni för att få er personal att stanna hos er?

Vi tvivlar inte på att de allra flesta organisationer och företag vill bedriva ett aktivt employer branding arbete. Att få sin personal att trivas och vara motiverade är något som är nödvändigt för att driva en lönsam verksamhet och spara dyra rekryteringskostnader som uppstår om personalen slutar. Kanske har ni redan börjat detta arbete, kanske står ni precis i startgroparna. Oavsett vad som är sant för er så kan vi hjälpa er ta nästa steg.

Vi kommer ut till er och håller en inspirationsföreläsning eller workshop som vi skräddarsyr efter era behov och önskemål.  En dag fylld med olika övningar som pekar på vad ni behöver göra och hur er nuläget ser ut för er idag. Har ni tex funderat över frågor som:

  • Vilken bild har era nuvarande arbetstagare av er? Vad säger de om er till sina vänner och sin familj?
  • Vad säger de som slutat?
  • Hur kan ni styra det så era medarbetare, både de nuvarande och de som lämnat blir era ambassadörer som talar väl om er och förstärker ert employer brand?

 

Kontakta oss på 073-633 29 90 eller maila på info@curiosity för mer information eller för att boka ett förutsättningslöst möte där vi berättar hur vi kan hjälpa er.